avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical- caz accident de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical- caz accident de munca

Bună ziua! vă rog frumos să mă ajutaţi cu monografii contabile, în legătură cu salariu acordat pentru concediu medical- accident de muncă.
Am un salariat cu venit brut 1006 lei din care 58 lei achitam din fond salar, iar suma de 948 lei din Faambp. rest de plată are în total 769 lei, adică: din suma de 1006 lei se scade 5,5% sănătate angajat (4314) 55 lei, impozit (444) 96 lei, şi garanţie reşinut în valoare de 86 lei.Deci restul de plată este de 769 lei..
Firma are cod CAEN 4376, După cum ştiu suma se suportă din Fd. de risc şi accidente. Deci aşi dorii note contabile pentru înregistrare în contabilitate, având în vedere ca până acuma nu m-am întălnit cu asemenea caz, nu ştiu cum să fac.şi dacă se poate cu denumirea conturilor, fiindcă sunt m-am întălnit şi cazuri în care anumite firme folosesc alte conturi analitice..... sorry. Aştept ajutorul Dvs. Cu mulţumiri Anemary. O seară plăcută.....:)

Alte discuții în legătură

Accidente de munca rusumaria1 rusumaria1 as dori o monografie contabila aferenta accidentelor de munca suportate din FAAMBP care sa coincida cu declaratia de la casa de pensiisi casa de sanatate de ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile transferul contributiilor garleanu garleanu Avind in vedere modificarile privind transferul contributiilor de la angajator la angajat,adresez rugamintea prezentarii unei monografii cu inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate certificat medical, accident de munca simoichim simoichim care sunt notele contabile aferente unui certificat medical accident de munca atunci cand este platit din FAAMBP? Care sunt contributiile angajatorului si cele ... (vezi toată discuția)