Buna seara!!! Fiul meu cat era minor a fost condamnat la 6 luni cu suspendare apoi la 2 ani si 4ani rezultand o pedeapsa de 4 ani si 6 luni.A fost eliberat conditionat ,dar in acest termen de incercare a mai comis un furt calificat si o talharie in grup.In timpul cercetarilor a mai recunoscut o fapta tot in timpul minoritatii comisa inainte de toate.Cele 2 fapte le-a comis la 21 de ani.Am inteles ca nu i se retine recidiva in cazul sau.Din pedeapsa de 4 ani si 6 luni a executat 3 ani.Va rog sa-mi spune-ti daca aceste pedepse se pot contopii toate inclusiv cu cea din minoritate care v-a aparea si daca din pedeapsa totala i se v-a scade perioada executata.va multumesc
multumesc frumos pentru raspuns.Avocata lui spune ca nu se face contopire decat cu restul care a ramas neexecutat chiar daca se v0a judeca si cea din timpul minoritatii care a recunoscuto acum .
va multumesc,vazusem ceva despre contopire de pedepse si deducerea perioadei executate aici in forum si s-ar cam potrivi daca ar aparea si condamnarea din minoritate adica aceea care a aparut acum ,adica care a recunoscuto cand il ancheta pentru astea 2 care le-a faptuit in perioada de eliberare conditionata.Avocata spune ca e recidi vist dar nu-i va mentine asta ptr ca faptele pentru care a fost inchis au fost savarsite cat era minor.De aceea nu stiu cum si daca se vor contopii si daca se v-a deduce ceva din condamarea finala.cu stima,va multumesc
Eliberare conditionata
Zigrid
Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)