avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta competenta - cim suspendat art 52 alin1 lit b ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta competenta - cim suspendat art 52 alin1 lit b angajatorul mi-a facut plingere penala

va rog spunetimi si mie care este instanta competenta in cazul meu
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 22:54, 2 Aprilie 2013
in materia conflictelor de munca instanta competenta este tribunalul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de solutionare a conflictelor de drepturi mike250 mike250 Procedura de solutionare a conflictelor de drepturi Conflictele de drepturi se solutioneza de catre instantele judecatoresti. (articolul 70 din Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - neplata salariului, solutii, instanta competenta prodan katalin prodan katalin buna,intrebarea mea este ca ce se poate face in privinta faptului ca firma la care a lucrat sotul meu nu vrea sa mai plateasca ultimul salar.el si-a dat ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta ContSters109653 ContSters109653 Care este diferenta dintre \"judecatorie\" si \"tribunal\". Exista \"tribunalul muncii\" ? Cum se impart procesele ? Ce sectii exista (de exemplu : contencios ... (vezi toată discuția)