Am avut un card cu o valoare de 300 lei,dupa ce am folosit bani am platit cate 10 lei in fiecare luna pentru administrare cont,dupa 6 luni nu am mai platit si au trecut de atunci 2 ani.Luna trecuta am primit o instintare de la o firma de recuperare ca am de achitat pentru acel card 9000 lei.Este posibil sa am de plata asa mult?Ce pot eu sa fac?Va rog sa imi raspuns.Va multumesc.
Depinde ce dobanda aveti. Mergeti la firma de recuperare si solicitati sa va arate cum au calculat debitul. Mai departe, daca e totul legal, poate fi vorba de executare silita, dar deocamdata mergeti sa vedeti despre ce e vorba si, eventual, faceti un angajament de plata in rate.
Multumesc pentru raspuns.Din cate stiu exista o lege in romania care spune ca suma stransa din penalizari nu poate fi mai mare ca suma datorata,este adevarat?Este totusi posibil sa am asa o suma mare de plata,sunt constienta ca am gresit in momentul neplatii dar totusi nu este prea mult?O seara frumoasa va doresc!
Card de credit
coraina80
Buna ziua,
Va rog sa ma ajuati cu cateva informatii sau sfaturi pentru acest card care il am la RBS, cu limita card de 5500 ron. ultimul extras care mi-a ... (vezi toată discuția)