avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariul minim pe economie intr-o asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariul minim pe economie intr-o asociatie de proprietari

Intr-o asociatie de proprietari este obligatoriu ca incepând cu data de 1 februarie 2013, salariul de bază minim brut pe economie in valoare de 750 RON lunar, sa fie acordat angajatilor asociatiei?

In lege este mentiunea referitoare la aceasta obligativitate in ceea ce priveste angajatii bugetari, nefiind explicita care este situatia pentru alti angajatori.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 3 Aprilie 2013
Indiferent de sectorul din care face parte un angajator, public sau privat, acesta este obligat ca incepand cu data de 01.02.2013 sa acorde salariul minim brut pe economie in cuantum de 750 lei ,pentru un program de 8 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este salariul minim aiai aiai pe care administratorul si asociatul unui SRL, care are studii superioare, ESTE OBLIGAT sa si-l dea? (in prezent are 700 lei brut) (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare XTN89 XTN89 Buna seara. Intrebarea pe care vreau sa v-o adresez este in legatura cu salariul de incadrare al unei ingrijitoare dintr-o scoala. Cam cat ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Marire salariu din 01.02.2017 eugenfire eugenfire La toti angajati din sectorul de stat si cel privat se mareste retributia de incadrare începând cu 01.02.2017 datorita majorarii salariului minim brut de la ... (vezi toată discuția)