Buna ziua!
Intrebarea mea: dacă pot sa infiintez un PFA sau II (ca traducator autorizat) daca am deja un SRL (sunt asociat unic)? SRL-ul momentan are suspendat activitatea si are si ceva datorii. Datoria ce am in srl afecteaza in vreun fel pfa sau ii?
Multumesc pentru informatie.
Puteti alege orice forma de exercitare a profesiei este mai avantajoasa pentru dvs., in cazul in care intrunitii conditiile cerute de legislatia in vigoare.
SRL-ul este o entitate juridica care nu trebuie confundata cu persoana fizica, chiar daca aveti calitate de actionar. Pentru datorii, societatea cu raspundere limitata raspunde prin administratorul ei (adica dvs.), si in conditiile in care activitatea este suspendata.
Puteti deveni PFA, si sa fiti in continuare administratorul asociat unic al SRL-ului.
Srl suspendat
emunteanu
Buna seara,
Un ONG creaza un srl la care este actionar unic. Daca srl -ul este suspendat, dar este dator , in urma unei hotariri judecatoresti anterioare ... (vezi toată discuția)
Srl / pfa
topmasaj
salut! va rog sa imi spuneti daca un srl al carui asociat unic sunt poate avea relatii comerciale cu un pfa care de fapt tot eu sunt.
mai concret, vreau sa ... (vezi toată discuția)