avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Repatriere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Repatriere

Buna,
Poate cineva sa-mi spuna care lege a modificat Ordonanta 59 din august 2003 privind "bunuri scutite de la taxe vamale in cazul repatrieri", modificare care sa fie valabila si in prezent. Multumesc mult!
caiafliuc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt cetatean roman si american. am locuit/locuiesc ... Iocomb Iocomb Buna ziua, sunt cetatean roman si american. Am locuit/locuiesc si am lucrat in SUA timp de saisprezece ani si intentionez sa ma stabilesc in Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Intrarea in vigoare a noi taxe de poluare marcelino666 marcelino666 buna seara, vreau sa vand o autoutilitara inmatriculata in tara in 1999 in baza repatrieri , deci fara taxe vamale,ma intereseaza daca si in acest caz va ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta nr. 59/2010 pentru modificarea legii nr. 571/2003 nana76 nana76 Au apartut normle metodologice referitoare la aceasta ordonanta? Eu am vazut undeva pe site, dar si un anunt la TV ca s-a abrogat. Stie cineva mai mult ... (vezi toată discuția)