avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intrarea in vigoare a noi taxe de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intrarea in vigoare a noi taxe de poluare

buna seara, vreau sa vand o autoutilitara inmatriculata in tara in 1999 in baza repatrieri , deci fara taxe vamale,ma intereseaza daca si in acest caz va trebui platita taxa de poluare avand in vedere ca repatriati eram scutiti de taxe vamale si tva.As mai vrea sa stiu cand va intra noua lege in vigoare,intelegind ca nu a fost publicata in monitorul oficial si dupa cat timp dupa publicare se aplica.

Alte discuții în legătură

Taxa pentru timbrul de mediu marcelino666 marcelino666 Buna seara,as vrea sa stiu daca pentru o autoutilitara care am introduso in tara in 1999 in baza repatrieri ,in care am fost scutit de orice taxa la ... (vezi toată discuția)
Va rog ....un raspuns !!! canadianul78 canadianul78 In sfarsit am descoperit un site excelent ....m-am saturat de pareri neavizate si luate in necunostinta de cauza . va multumesc ca existati si va doresc viata ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)