avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Va rog ....un raspuns !!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Va rog ....un raspuns !!!

In sfarsit am descoperit un site excelent ....m-am saturat de pareri neavizate si luate in necunostinta de cauza . va multumesc ca existati si va doresc viata virtuala cat mai lungaaaaaa!!
Am o mica intrebare ....momentan locuiesc in Montreal , Canada si sunt rezident permanent al acestei tari . Ma intereseaza sa aduc din Canada o masina in Romania . Intrebarea mea este care sunt conditiile pe care masina trebuie sa le indeplineasca ?
Pot aduce o masina mai veche de 8 ani ?
Trebuie sa platesc taxe vamale ?

Va multumesc din suflet si astept raspunsul vostru .
Cel mai recent răspuns: ionutstratopol , utilizator 09:31, 13 Aprilie 2006
chiar nu stie nimeni ?
Va rog!!!!
Din cate stiu eu, nu se mai poate inscrie in Romania in momentul de fata nici o masina care nu corespunde normelor de poluare Euro 3. In general masinile europene fabricate inainte de 2000 nu corespund cestor norme. Nu stiu care sunt standardele in Canada si daca o masina de 8 ani corespunde acestor norme.

Cat despre taxe, puteti fi scutit daca aveti statutul de roman cu domiciliul in strainatate si faceti repatriere. (Asta inca o data, in cazul in care masina raspunde normelor euro 3, daca nu , nu o puteti inscrie.)
Da, se poate inmatricula orice auto adus din Canada, cu conditia sa corespunda Euro 3 sau trece testul dinamic stabilit pentru aceste norme sau, se poate inmatricula un auto in caz de repatriere, indiferent de vechime sau norme de poluare. Succes.
intra pe site-ul RAR si vei afla raspunsurile de care ai nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare si taxe vamale in cazul unui import auto din sua justinBib justinBib Buna ziua, Reprezint o Asociatie non-profit, care are ca obiect educatia tinerilor si sunt interesat de procedura de inmatriclularea a unui auto din SUA. ... (vezi toată discuția)
Unde si cat mai platesc? Vicentiu38 Vicentiu38 buna ziua, am tot cautat pe net ,am mai scris si la alte forumuri dar degeaba,poate aici gasesc pe cineva care sa imi dea un raspuns mai exact problema e ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto krystykv krystykv Buna ziua. Avand in vedere ca Romania a pierdut procesul la curtea Europeana cu taxa de inmatriculare , tot mai trebuie platita aceasta taxa ? Am si eu ... (vezi toată discuția)