buna ziua,
am tot cautat pe net ,am mai scris si la alte forumuri dar degeaba,poate aici gasesc pe cineva care sa imi dea un raspuns mai exact
problema e urmatoarea,vreau sa-mi cumpar din Italia o masina ,un Peugeot 206 2.0 16 V CC din 2002,are euro 3 si costa 3000E
nu va intreb ce acte imi trebuie ptr ca stiu ca e mai complicat,va intreb doar cat trebuie sa mai platesc ptr inmatricularea ei in Romania,vama,accize,taxe.poate stie cineva exact cum trebuie sa procedez si mai ales cat trebuie sa mai platesc si unde
VA MULTUMESC
1.Taxe inmatriculare, Calculator taxe inmatriculare auto, taxe prima ...calculator, taxe vamale auto, taxe speciale. AUTO S.O.S. Calculator taxe inmatriculare. Calculator taxe prima inmatriculare in Romania, international ...
www.autosos.ro/taxe-inmatriculare.html - 16k - În Cache - Pagini similare
2.TAXA VAMALA AUTO IMPORT SUA :: FORUM ANUNT-AUTO.RO#2 » taxa vamala auto import sua - 18 Ian 2008, 23:50. Autor: alexnavi ... cand ajunge in tara cu taxa vamala si cat este (%) pana la taxa de inmatriculare. ...
anunt.auto.ro/forum_s598-taxa-vamala-auto;-import-sua.html - 25k - În Cache - Pagini similare
3.Stiri despre si cu taxa vamala auto - ultimele stiriStiri despre si cu taxa vamala auto - Stiri din surse RSS - ziare, reviste, situri de stiri ... Există şi maşini pentru care taxa auto de poluare este zero. ...
rss.astazi.ro/stiri/taxa%20vamala%20auto - 37k - În Cache - Pagini similare
multumesc mult ptr ajutor,
intrebarea mea era,daca trebuie sa platesc vama,accize,tva.
calculatoare sunt o groaza pe net,numai ca nimeni nu stie exact ce si cum tebuie sa platesti.
cat despre taxa vamala auto import SUA,eu aduc o masina din Europa produsa in Europa
BUNA,
intre timp am aflat ca la o masina importata din uniune nu platesti vama sau altceva,platesti doar inmatriculare ei in Romania .in cazul meu ,inca 600 E
Pai din uniune nu se mai cheama import. Uniunea europeana e o piata comuna, regimul vamal fiind complet integrat. Prin urmare, daca aduci un bun din uniune nu plateste taxe numai in virtutea faptului ca trece granita (taxe vamale).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxe cumparare auto
anonim
Buna.
Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)
Taxe auto
naum_ianca
Buna seara,
Cine ma poate ajuta sa-mi spuna cu aproximatie ce costuri implica:
- transport cu vaporul din S.U.A. un auto cu an de fabricatie 2008;
- ... (vezi toată discuția)