avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa pentru timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa pentru timbrul de mediu

Buna seara,as vrea sa stiu daca pentru o autoutilitara care am introduso in tara in 1999 in baza repatrieri ,in care am fost scutit de orice taxa la inmatriculare in Romania ,acum cand as vrea sa o vand s-ar cere taxa pentru timbrul de mediu.Din cate am inteles atunci in baza repetrieri am avut dreptul sa inmatriculez masina in Romania fara nici o taxa.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:29, 5 Noiembrie 2014
Pentru maşinile rulate pentru care nu a fost achitată nicio taxă de timbrul de mediu, aceasta se va plati cu ocazia transcrierii dreptului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste taxa auto ? Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Daca achizitionezi la mana a doua un autoturism din Romania, achizitionat de primul proprietar tot din Romania in 2005, se plateste taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto matey2000 matey2000 buna ziua am o intrebare ,recent am incheiat un contract de leasing trebuie sa mai platesc taxa de timbru daca am platit la inceputul contractului taxa de ... (vezi toată discuția)
Achitare timbru de mediu fara a vinde masinile. bogdan2k bogdan2k Buna ziua, Firma la care lucrez , vrea sa achite taxa de mediu pentru toate masinile ce le detine in parcul auto, si nu au deja o forma a taxei ... (vezi toată discuția)