avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Consecinþele respingerii plângerii contravenþionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Consecinþele respingerii plângerii contravenþionale

daca depun contestatie la o amenda si cer anulare ei la tribunal.Si pierd anularea ei platesc cheltuieli de judecata
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:44, 7 Aprilie 2013
Dap,cheltuieli mici oricum ,infime
Dacă pierdeţi procesul, veţi plăti cheltuieli judiciare în favoarea statului, adică toate cheltuielile ocazionate de desfăşurarea procesului (art. 36, alin. 2 din OG nr. 2/2001).
Art 36
......................
(2) In cazul in care plangerea a fost respinsa, petentul va fi obligat la cheltuieli judiciare catre stat.
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sumã de bani plãtesc dacã pierd o plângere contravenționalã? anamariacelik anamariacelik buna ziua daca depun contestatie la amenda de 300 lei,primita in baza legii 62/91,ce taxe trebuie sa suport daca nu obtin anularea? Va multumesc (vezi toată discuția)
Pierdere proces de contestatie a contraventiei - cheltuieli de judecata? costels87 costels87 Buna ziua. Daca am depus o contestatie la procesul verbal de contraventie, se ajunge in instanta si pierd, voi fi obligat si la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Dacã la fond am pierdut ºi am fost obligat la plata cheltuielilor judiciare, asta se va întâmpla ºi dacã voi pierde apelul? traian23 traian23 Buna ziua ! Am formulat o plangere contraventionala impotriva unui proces-verbal , insa plangerea introdusa a fost respinsa si am fost obligat la cheltuieli ... (vezi toată discuția)