avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... RCA ..acopera daune morale ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

RCA ..acopera daune morale ?

Am avut acu cateva zile un accident pe trecerea de pietoni , am lovit 2 persoane pe trecere .... vreau sa stiu dk RCA ma ajuta cu ceva in caz de proces ??? acopera ceva ??? cum procedez ?
Cel mai recent răspuns: bursu , utilizator 18:21, 25 Februarie 2009
RCA-ul acorda atat despagubiri pentru vatamari corporale si deces , cat si despagubiri pentru pagube materiale.
Pentru a putea beneficia de acest drept trebuie sa instiintati asiguratorul despre accidentul survenit.
Veti raspunde in latura ciivla impreuna cu asiguratorul .
Sau asiguratorul acorda despagubirile dupa care se poate indrepta impotriva dumneavoastra adica a faptuitorului.
si unde ma duc mai exact sa instintez asiguratorul ?
Nu e obligatoriu sa anuntati asiguratorul . Conform legii asigurarilor va fi parte in proces obligatoriu . Doar depuneti la dosarul ce se va deschide copie de pe rca .

Alte discuții în legătură

Rca bursu bursu Unde ma duc sa instintez asiguratorul in caz de accident ??? am facut rca ul la allianz (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni - rca-ul poate plati daunele? LAURENTZYU LAURENTZYU revin cu noi intrebari, legate de un nefericit eveniment. un individ a lovit-o pe logodnica mea pe trecerea de pietoni. a lovit-o destul de rau. in urma ... (vezi toată discuția)
Daune rca ati14ati ati14ati doresc sa aflu cat a fost limita maxima de despagubire la daune RCA pe 2004 la sc astra s.a? (vezi toată discuția)