avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RCA

Unde ma duc sa instintez asiguratorul in caz de accident ??? am facut rca ul la allianz
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 09:36, 26 Februarie 2009
In cazul asigurarilor RCA se instiinteaza asiguratorul autovehiculului vinovat de producerea accidentului
Este accident sau tamponare. Diferenta este mare.
Si care ar fi diferenta stimata colega?
adiv a scris:

Si care ar fi diferenta stimata colega?

Imi permit sa raspund eu. Niciuna..
este un accident din pacate ... pe trecerea de pietoni , cu 2 victime .. o batrana si un copil ... se simt bine acu , fetita a fost externata a stat 5 zile in spital si bunica inca mai e in spita... are o coasta rupta , arcada cusuta si o lovitura la picior ... va intrebam ca nu stiu cum se procedeaza in caz de ma da in judecata dk nu o sa ne intelegem ... rca ul intervine singur sau tb instintat ? mentionez ca la politie am lasat o copie dupa asigurare

Alte discuții în legătură

Fara permis mytyca545 mytyca545 am ramas fara permis la o tamponare in interiorul parcari kaufland desi scrie ca e parcare privata si ca nu isi asuma raspunderea pt incidente help my (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera imbroserv imbroserv Va rog, sa ma ajutati cu o informatie.Ce norme de circulatie au fost incalcate si ce sanctiuni se aplica unui sofer, care in deplasare, loveste cu oglinda ... (vezi toată discuția)
Accident rutier? teonisia teonisia Buna ziua, Intr-o intersectie nedirijata, datorita lipsei de vizibilitate un autovehicul intra mai mult in intersectie ca sa se asigure.Alt autovehicul care ... (vezi toată discuția)