avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Montare camera de supraveghere masina si imobil - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Montare camera de supraveghere masina si imobil - legalitate

am montat camere in uscatorie ca mereu imi spargea uscatoria am pus pe masina ca mia furat din ia problema e ca leam montat eu si nu am avut o firma care sa le monteze si acuma ma ameninta sa ma dea in judecata ca filmez zone publice ce pot sa fac sa scap a si uscatoria acum a devenit si birou de administratie
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 21:30, 12 Iunie 2013
liliana11 a scris:

Atata timp cat nu sunteti chemat in judecata eu zic sa nu va faceti probleme.

Din ce spuneti rezulta ca nu ati fost chemat in judecata.

De asemenea atâta timp cât nu utilizaţi înregistrările ca probe pentru atragerea în judecată a vreunei persoane, legal nu puteţi fi acizat de NIMIC! Cât despre uscător, dacă colocatarii sunt de acord, cu intalaţia făcută, neautorizat de dvs., ca măsură preventivă, iarăşi nu aveţi de ce să vă temeţi.
Valorificarea unor astfel de probe nu va putea fi făcută decât printr-o firmă de dedectivi.

Oricum: Mai mare Daraua decât Ocaua!
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
Mircea SCALAT, Contabil
Buna seara!
Tot din cauza unor hoti ne-am montat si noi un sistem de supraveghere dar:
- este la casa, inregistreaza gardul, gradina si partea din alee care ne apartine;
- vizibil exista anuntul:atentie obiectiv supravegheat.
Nu ne intereseaza curtea vecinilor!Nu le este -chiar daca credeti-ma merita- afectata intimitatea, sunt "hartuiti" doar de faptul ca nu mai pot face afaceri ilegale in ritmul anilor trecuti.
Ce va recomand DVS; daca uscatoria nu mai exista, demontatile si instalati-l in PROPRIA locuinta, ca nu va strica sau vindeti-l. Ce rost are sa il tineti? De mandrie?Sunt doar nervi fara rost!
Parerea mea personala este ca, in cazul Dvs., invidia e mareeee...
O seara buna!
maiaB

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Montare camera supraveghere curte Mariana Rosca Mariana Rosca Buna ziua. In urma unor evenimente nefericite de care am avut parte( intrat si furat din curte), dorim sa instalam cateva camere de supraveghere in curte, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)