avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Arhiva Electronicã de Garanții Reale Mobiliare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Arhiva Electronicã de Garanții Reale Mobiliare

nu mai gasesc in Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare evidentiat un credit pe care l-am luat de la Cetelem acum 7 ani. intrebare sa prescris sau firma de recuperare l-a sters din motive obiective.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 19:48, 5 Aprilie 2013
Inscrierile in AEGRm se fac pe 5 ani. :) Probabil nu au facut aviz modificator si s-a sters din oficiu.
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2013
ContSters214341, utilizator
la rubrica "inscrierea este modificata de (extindere) " este un alt numar care nici pe acela nu il gasesc in arhiva
inscrierile in arhiva electronica expira dupa o perioada de 5 ani de zile si trebuie prelungite inainte de expirare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inscriere in aegrm onuttza onuttza Obiectul de activitate al societatii mele este comercializare de scule,echipamente si utilaje de constructii. Pentru vanzarile mai mari de 5000euro am vrea sa ... (vezi toată discuția)
Procedura inscriere in aegrm a unui contract de imprumut sub semnatura privata geid geid Buna ziua, Doresc sa aflu procedura propriu-zisa de urmat pentru a inscrie in registrul AEGRM a unui contract de imprumut (de consumatie) sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Act aditional banca cris-cris cris-cris Va supun atentiei un act aditional pe care banca la care am credit imi solicita sa il semnez in urma efectuarii partajului. Ceea ce ma ingrijoreaza este tot ... (vezi toată discuția)