am un crap de...zic doua kile..
nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor!
un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si cica-i tare delicios:frantic:
Presupunem ca e curatat, altfel nu vad de ce te-ai invarti asa (are dreptate Joha) :D
Fa un amestec de ulei de masline, lamaie, sare, piper, usturoi pisat si unge-l bine, arunca-l in frigider si lasa-l macar o ora.
Dup-aia da drumul la cuptor, lasa-l sa se infierbante (15 min cred ca e destul), pune-l in tava, toarna zeama peste el si pandeste-l vreo ora si ceva, cred, ca e mare - vezi tu cand arata a peste cuptorizat.
Se taie pestele feli de ~3 cm ( rondele),se pudreaza cu sare si piper si se lasa la frigider~30 min.,timp in care TU tai ceapa solzi,~500 gr,si o pui la prajit in ulei( 50 ml.)intr-o cratita sau tigaie