avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bursa sociala- e posibila blocarea contului ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bursa sociala- e posibila blocarea contului ?

Buna ziua,am o rugaminte,baiatul meu beneficiaza de bursa sociala care pana acum i se dadeau banii in mana,acum i s-a facut card la o anumita banca .Eu am datorie la acea banca.Intrebarea este, poate banca sa ii opreasca bursa copilului meu in contul datoriei mele?,Mentionez ca fiul este minor iar la reprezentant legal este trecut numele meu.Multumesc pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Poprire pe bursă socială Alexandra Rebeca Alexandra Rebeca Bună ziua vreau și eu să știu dacă se poate pune poprire pe bursă socială? Menționez că bursa nu este a mea este a copilului. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Prietenul fiului (minor) a depus cu cardul lui de minor pe contul ... Leonita.V Leonita.V Prietenul fiului (minor) a depus cu cardul lui de minor pe contul meu de 888casino Fiul meu (14 ani) a avut un prieten (14 ani) la noi acasa.. Fiul ... (vezi toată discuția)
Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând ... DannyDaniela DannyDaniela Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând că are 14 ani și eu am proprie pe salariu îmi poate afecta banii din cont,eu acum nu mai ... (vezi toată discuția)