avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe bursă socială
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe bursă socială

Bună ziua vreau și eu să știu dacă se poate pune poprire pe bursă socială? Menționez că bursa nu este a mea este a copilului. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:42, 17 Octombrie 2019
Copilul nu poate fi executat silit pentru datoriile dumneavoastră. Evitați încasarea bursei prin cont bancar.
Nu pot evita pentru că așa se cere de anul acesta.

Dapix a scris:

Copilul nu poate fi executat silit pentru datoriile dumneavoastră. Evitați încasarea bursei prin cont bancar.

Atunci notificati executorul, la care atasati adeverinta de la scoala, precum ca suma suma de X lei depusa in contul dvs. Numarul Y... reprezinta venitul fiului meu, dvs., minor, sub forma de bursa sociala.
În acest caz, dacă contul bancar este blocat de executor, nu veți putea scoate cu cardul bursa, ci veți sta la coada la ghișeul băncii, de unde veți scoate banii pe baza buletinului de identitate. Și așa se va repeta în fiecare lună. Cardul va rămâne blocat și inactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de cresterea copilului executata Sergiunn48gt Sergiunn48gt Buna ziua. Am o intrebare. Sotia are o poprire pe cont iar azi cand a intrat indemnizatia de cresterea copilului a fost blocata toata suma. E normal sa ... (vezi toată discuția)
Banca Lidia Vestemean Lidia Vestemean Am rata la banca si am depasit termenul am discutat si la Bucuresti la sucursala Raiffeisen au zis ca este in lucru de atunci si pe mine si sotul ne tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o poprire pe card și în contul meu s a virat banii ... Romina@1 Romina@1 Buna ziua Am o poprire pe card și în contul meu s a virat banii altei persoane pot debloca acei bani pentru a înapoia banii omului cu dovada că într ... (vezi toată discuția)