avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca

Am rata la banca si am depasit termenul am discutat si la Bucuresti la sucursala Raiffeisen au zis ca este in lucru de atunci si pe mine si sotul ne tot ameninta la telefon nu stim ce sa facem , cat au dreptul legal la poprire din salariu?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:57, 26 Februarie 2019
Normal 1/3 daca exista o singura executare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e indicat sa ajungeti la executare., Incercati sa mai platiti
Multumesc pt. raspuns asa au spus si ei dar mie frica sa nu imi blocheze tot salariul fiindca am cardul la ei!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va fi blocat contul curent și cardul. Cardul nu-l veți mai putea folosi, va deveni inactiv, iar diferența de bani după poprire o veți putea ridica numai de la ghișeul băncii.

Va fi foarte neplăcut și stresant, evitați să ajungeți la executare silită, în plus veți plăti și cheltuielile de executare.
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe bursă socială Alexandra Rebeca Alexandra Rebeca Bună ziua vreau și eu să știu dacă se poate pune poprire pe bursă socială? Menționez că bursa nu este a mea este a copilului. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Poprire lauricka16 lauricka16 imi explica si mie cineva ca la prosti ce inseamna o executare silita daca eu nu am nimic pe numele meu decat contul de salariu pe care il primesc pe card la ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)