avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Indemnizatie de cresterea copilului executata
Discuție deschisă în Executare silită

Indemnizatie de cresterea copilului executata

Buna ziua. Am o intrebare. Sotia are o poprire pe cont iar azi cand a intrat indemnizatia de cresterea copilului a fost blocata toata suma. E normal sa blocheze executorul toata suma? Mersi!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 00:24, 10 Martie 2019
Executorul a blocat contul bancar, și blocând contul, nu se mai poate folosi cardul pentru a scoate bani de la ATM. Cardul este și el blocat.

Notificați Executorul despre sursa și destinația banilor, iar apoi indemnizația o veți putea scoate cu buletinul de la casieria băncii.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Dapix, utilizator
Sunați la banca unde ii este soției virata indemnizația si spuneti ca venitul este din indemnizația copilului si va deblocheza contul, sa scoateti toată suma....asa va trebui să facă lunar cand primește indemnizația atata timp cat contul este blocat pt poprire.
Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fonduri europene maravichiriuc2013 maravichiriuc2013 au voie bancile sa puna poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fondurilor europene? (vezi toată discuția)
Au voie cei de la anaf sa pună poprire pe pensia de handicap ... Anghel_laurentiu34 Anghel_laurentiu34 Au voie cei de la ANAF sa pună poprire pe pensia de handicap gradul 2? Daca nu au voie as vrea sa îmi spuneți dacă i pot acționa în instanța de ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)