avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dreptul de a-mi folosi cardul bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dreptul de a-mi folosi cardul bancar

Situatia sta in felul urmator, poprire pe conturi bancare ok, nu ma supar prea tare. Ma supara faptul ca nu-mi pot folosi cardul la cumparaturi sau pentru plati. Situatia - fac dovada pentru banca cu adeverinta salariala ca suma poprita este trimasa direct executorului, fac si duc la banca dovada scrisa,semnata,stampilata de executor sa-mi deblocheze contul cu precizarea -posibilitatea de a folosi cardul bancar in scopul contractual (CUMPARATURI SI PLATI),in schimb banca imi explica ca; ei nu pot verifica de unde imi vin veniturile in cont. WAW eu sunt GIGICA MAFALDA EGIPTEANUL si contul meu este de neurmarit, imi intra atat de multi bani in cont incat BANCA trebuie sa angajeze 200 salariati numai pe contul meu. Un amarat de salariat si alte venituri necsam. Intrebare, prin intelegerea bancara cu institutia la care lucrez am facut un contract cu bancar,din acest contract a rezultat un cont salarial (daca eram un MAFALDA BOSS nu aveam cont salarial c-i cont business), din acest cont salarial rezulta un card salarial cu limitele spacificate in contract. Astazi ,de fap de 3 ani eu nu-mi pot folosi cardul la nimic (pipi pe el,scuze) defapt chiar la ghiseul banci am primit acest raspuns. Intrebare; BANCA nu poate fi acuzata de blocare abuziva a dreptului de folosinta a cardului?? banca a primit document official de la institutia la care lucrez in care precizeaza ca trimite suma executorului plus document official de la executor prin care specifica clar suma poprita este virata de inst in contu executorului, cu mentiunea sa-mi pot folosi cardul de salariu in scopurile prevazute in contract,tranzactii etc. Cu stima
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 09:37, 29 Martie 2016
Cardul dvs. este atasat la contul curent, unde primiti salariul. Fiind poprire pe acest cont, nu puteti folosi cardul, suma fiind blocata. Trebuie sa mergeti la banca sa solicitati deblocarea sumei care ramane in cont dupa blocarea sumei pentru poprire. Se vede clar din extras, de unde este alimentat contul, nu poate un salariat al bancii sa va spuna ca nu stie cine a alimentat contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat,card blocat,ajutor nicu_lucan nicu_lucan Doresc sa aduc mii si mii de multumiri acestui sait pentru ajutorul acordat in multe cazuri,cred ca este singurul sait unde mai afli cate ceva real in domeniul ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Blocare cont banca si altele de catre alta banca sorinelul22 sorinelul22 Buna ziua!!!Pentru ca nu am mai platit rata de ceva timp celor de la ....P..acestia mi-u blocat toate conturile de la toate bancile.As dori sa stiu daca nu era ... (vezi toată discuția)