avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Plantare pomi in spatiu detinut intre doua proprietati
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Plantare pomi in spatiu detinut intre doua proprietati

Buna ziua,
Detin un spatiu intre doua proprietati pe care exista constructii (vile) pe care l-am ingradit temporar. Pentru ingradirea temporara nu este necesara aprobarea autoritatilor locale. Intrebare: pot gazona acest teren si planta pomi fructiferi ? La ce distanta fata de limitele proprietatii mele pot efectua plantarea? In acest caz este necesara aprobarea ? Ce act normativ reglementeaza aceste situatii?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in decursul zilei de azi ,plantam niste puieti de ... EusebiuLuci EusebiuLuci Buna ziua ! In decursul zilei de azi ,plantam niste puieti de pomi fructiferi ,la distanta de 1,80m ,fata de gardul dintre proprietatea mea si a vecinului ( ... (vezi toată discuția)
Parcare privata bloc viorelh viorelh Buna ziua As dori sa stiu daca pentru a reconfigura o parcare privata din fata blocului pentru a fi folosit spatiul mai eficient este necesar a face un ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)