avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum ma abonez la alerte?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum ma abonez la alerte?

sunt nou pe acest site; cum pot creea o alerta pentru a primii pe mail informatii legislative
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:54, 24 Mai 2013
In dreapta sus aveti:

Bine ai venit traian_ustinescu (iesire cont)

Profilul meu / Status
Date personale / Parola
Mesaje private
Newsletter / Alerte forum

Click pe Newsletter / Alerte forum si bifati din cele 5 tipuri de alerte ce credeti ca va intereseaza - sau pe toate :)
Buna ziua,
Distinsa DOAMNA Ares_3, va multumim din suflet pentru intelegere,abdare si profesionalism in raspunsurile pe care le primim de fiecare data.
Cu respect si recunostinta: darjan

[Editat in urma solicitarii utilizatorului]
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
Ares-3, moderator
Va multumesc pentru aprecieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Informatii avocatnet elvira rosianu elvira rosianu nu mai stiu ce am gresit acum cateva luni, dar nu mai primesc comunicarile zilniice de la AvocatNet. ce trebuie sa fac pentru a primi automat pe e-mail ... (vezi toată discuția)
Abonare newsletter david ionica david ionica Va rog sa-mi spuneti cum ma pot deveni abonat avocatnet,deoarece copilul meu cred a dat clic unde nu trebuia si m-a scos din rindul abonatilor. Apreciez mult ... (vezi toată discuția)