avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Acte necesare pentru rezidenta in Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Acte necesare pentru rezidenta in Germania

acte necesare pentru a fi rezident in germania ! CUM ROCEDEZ, SI CE TREBUIE SA FAC ? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: nadin1 , utilizator 14:53, 10 Aprilie 2013
Va duceti la primarie si solicitati un certificat de rezidenta pt. cetațenii europeni, denumit de ei Aufenthaltserlaubnis.
si costa ceva ? peste 2 luni intentionez sa ma mut acolo si vreau sa stiu de ce acte am nevoie , cum sa procedez ?
Aveti nevoie de asigurare medicala de la ei si dovezi ca va puteti intretine.
ok .dovada ca ma intretin si intretin si pe sotul meu . nu conteaza unde lucrezi? poti lucra oriunde numai sa dovedesti ca iei bani si ca te poti intretine sa inteleg , nu ?
Nu contează unde lucrezi, atata vreme cat lucrezi legal.

Alte discuții în legătură

Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Rezident in italia roxyand roxyand locuiesc initalia de ceva timp dar revin foarte des si in romania problema mea este ca mi se tot cere acest act de rezidenta in italia ni pot sa-miiau nici ... (vezi toată discuția)
Rezidenta perrmanenta-certificatul de inregistrare-c.i. ContSters88413 ContSters88413 Sunt cetatean Grec, medic rezident(cu taxa) si de 9 ani in Bucuresti. Dupa ce imi finalizez specialitatea as vrea sa ma stabilesc definitiv in Romania. As ... (vezi toată discuția)