avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Greseala in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Greseala in Revisal

Buna ziua
Persona care se ocupa cu Revisalul a incuracat orarul si salariul la doi angajati cum pot sa remediez greseala? Mentionez ca am facut modificare in Revisal dar cum pot corecta lunile din urma.
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: cristiancojo , utilizator 15:08, 8 Aprilie 2013
Teoretic, ar trebui sa faceti state de plata rectificative si rectificari la declaratii, cu recuperarea/plata sumei rezultate la momentul actual. Daca insa diferentele nu sunt substantiale, le puteti include in statul de plata curent, la care atasati modalitatea de calcul corecta cumulata pentru perioadele din urma.
Daca le faceti acum, si se refera la perioade din anul trecut, cheltuiala trebuie evidentiata prin 117.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
Mirela Durnea - Expert contabil, Contabil
In primul rand trebuia facuta CORECTIE si nu MODIFICARE pe REVISAL.
Apoi se face rectificativa la 112 de la data corectiei si rectificativa la 205.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Storno cheltuiala simoponea simoponea Buna ziua! AM o cheltuiala de 5000 ron din 2011 pe care trebuie sa o stornez in 2013. Contul de cheltuiala este 0 in 2013, o inreg pe 1174? Si modific 101? (vezi toată discuția)
Impozit salariu clipa silvia clipa silvia Multumesc mult pentru rabdare si raspuns la intrebari. (vezi toată discuția)
Greseala d112 analici analici Buna ziua intampin 2 prb. 1.la inceputul lunii ian.firma a facut angajari din neatentie in loc sa introduc 01.01.2013 am introdus 01.01.2012 si angajatul ... (vezi toată discuția)