avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila promisiune bilaterala de vanzare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren

Sunt un SRL si am incheiat cu o persoana fizica o promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren. ( pentru cumpararea unui teren) . As dori sa ma ajutati daca se poate cu o monografie contabila pentru aceasta situatie si sa imi spuneti daca este necesar sa fac eu vreo factura catre persoana fizica.
va multumesc si sper sa ma ajutati cu acest raspuns
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
crin_cry, utilizator

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Arendare de către promitent cumpărător puedo_2004 puedo_2004 buna seara!. Un promitent cumparator poate incheia.in nume propriu.un contract de arenda pentru terenul pentru care detine o promisiune bilaterala de ... (vezi toată discuția)
Referitor promisiune de vanzare cometto cometto Buna ziua, Un SRL cu sediul in Bucuresti, ce are ca asociati 5 cetateni greci, si-a exprimat intentia sa cumpere un teren pe care se afla doua cladiri ( ... (vezi toată discuția)