buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii
daca am un bilet la ordin refuzat pot sa-i deschid procedura de insolventa firmei respective? si cum imi recuperez banii?
dar oricum ii recuperez ?nu?
pe cale amiabila am incercat si nu se poate
cred ca numai asa se sperie si pot sa-i recuperez
dar cu firma lui ce se intampla daca se ajunge la procedura de insolventa?
Mergeti la un executor judecatoresc si cereti punerea in executare a acestui bilet. In functie de practica judecatoriei de la sediul debitorului acest bilet trebuie sau nu investit cu formula executorie.
Se dizolva firma si se inchide dupa lichidarea bunurilor si acoperirea creantelor. Este o procedura periculoasa si cred ca este intreprinsa cu rea credinta de catre unii creditori. Mai multa intelegere nu ar strica ,sunt atatea cai de recuperare a creantei ..
Luati legatura cu un executor judecatoresc. Biletul la ordin nu se investeste cu formula executorie. Nu merita sa deschideti procedura insolventei deoarece executarea silita, in cazul in care exista bunuri ce pot fi valorificate , este mai eficienta.
Bilet la ordin
VILISOR
am avut un bilet la ordin pe care nu l-am introdus la data scadentei deoarece am fost rugata de administrator sa nu-l depun ,nu avea bani in cont, urmand ca ... (vezi toată discuția)