avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi vandut un imobil daca este notat cu litigiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi vandut un imobil daca este notat cu litigiu la OCPI ??

Buna ziua !
va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca un apartament notat cu litigiu la OCPI poate fi vandut fara sa existe vreo hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila?

Mai exact...exista un dosar pe rol pentru un imobil .....eu fiind parte in acest dosar am facut notarea la OCPI pentru ca partea adversa devenind proprietar intr-un alt dosar sa nu-l poata vinde....ulterior am primit informatia telefonica ca acest imobil a fost vandut ...as vrea sa stiu daca este posibil si in ce conditii...va multumesc anticipat
Daca cumparatorul imobilului il accepta cu acea notare, atunci poate fi vandut.
Cum adica partea adversa a devenit proprietar intr-un alt dosar.Fiti mai explicit,pentru a va putea ajuta cu o informatie corecta
Daca imobilul a fost instrainat desi exista notat litigiul la OCPI ,aveti dreptul sa formulati actiune revocatorie
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
ynocentta, utilizator
mariamirabela166 a scris:

Cum adica partea adversa a devenit proprietar intr-un alt dosar.Fiti mai explicit,pentru a va putea ajuta cu o informatie corecta

in proces sunt eu reclamanta si proprietarul imobilului fiind parat...nu este parte adversa?...

ynocentta a scris:

Daca imobilul a fost instrainat desi exista notat litigiul la OCPI ,aveti dreptul sa formulati actiune revocatorie

imi puteti explica mai in detaliu,va rog

Alte discuții în legătură

Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
Imobil-o parte sub litigiu..pot obtine hotarare de dezmembrare a celeilalte parti? cosy cosy Buna ziua, Am un imobil cu o parte din el aflat sub litigiu (un antecontract aflat in proces pentru validarea lui - ambele parti nu si-au indeplinit ... (vezi toată discuția)