avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... transport Marea Britanie
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

transport Marea Britanie

Buna ziua!
Doresc sa transport un bun personal (masina de cusut) din Romania in Marea Britanie insa nu mai am nici un document de provenienta a acestuia (nici o factura, chitanta etc.). Imi va fi solicitat un astfel de document? Ce trebuie sa fac?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Proceduri import intracomunitar raulmotica raulmotica Buna ziua As dori o informatie pentru urmatoarea situatie. Doresc sa fac (ca persoana juridica, firma) un import de produse textile din Marea Britanie, ... (vezi toată discuția)
Legea 12 privind contrabanda gal-hd gal-hd Buna ziua Sunt din Hunedoara si cam la doua-trei saptamani ne facem cumparaturile in Ungaria. Bineinteles ca in afara de cele proprii mai cumparam ... (vezi toată discuția)
Inregistrare temporara la fisc a unui autoturism adus din germania dorels dorels Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie ce acte imi sunt necesare inregistrarii temporare, la fisc, a unui autoturism adus din Germania. Cei de la fisc imi ... (vezi toată discuția)