Am un SRL care avea activitatea suspendata pana 25.febr.2013. Inca nu am dat documentele pentru inceperea activitatii.Pana cand pot sa las firma in aceasta stare, fara activitate si fara a da documentele pentru reinceperea activitatii? Mentionez faptul ca pentru primul trimestru actele sunt date la finante.
Nu se poate să o lăsaţi aşa, trebuie să reluaţi activitatea şi să înregistraţi acest aspect la Registrul Comerţului. După aceea puteţi să o suspendaţi din nou dacă nu desfăşuraţi activitate pe ea. Luaţi în calcul că acum sunteţi obligat să depuneţi declaraţiile fiscale lunare chiar dacă aţi avut până la 25 februarie regim derogatoriu, bineînţeles în condiţiile în care aţi avut acest regim.
Daca dau lunar declaratiile fara a avea activitate pot sa rezolv reluarea activitatii in luna mai? nu am posibilitatea de a preda actele, nu sunt in apropiere.
La expirarea perioadei de suspendare a activităţii trebuie să reluaţi activitatea. Documentele pentru reluarea activităţii se pot depune la Registrul Comerţului şi prin poştă.
Srl suspendat
Akay
Salutare,
Am avut si eu un SRL pe care l-am suspendat in 2008, anul trecut in mai contabila mi-a transmis ca s-au facut trei ani de la suspendare si SRL ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate
JENIFER
Daca in clasa 6 nu am decat cheltuieli cu amortizarea si in clasa 7 venituri din dobanzi de pe extrasul de la banca pot suspenda activitatea firmei pe 3 ani?Si ... (vezi toată discuția)