avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata diferente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata diferente

buna ziua,
sunt profesor la scoala generala si trebuia sa primesc diferentele salariale in urma hotararilor judecatoresti. In 2012 am primit transele aferente dar pentru 2013 nu am primit transele, iar ceilalti colegi de la scoala respectiva au primit. ce se poate face in cazul de fata. care sunt masurile legale pe care le pot lua impotriva scolii?

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca Mihaila Doina Mihaila Doina Buna ziua, Sunt profesor de informatica si educatie tehnologica din judetul Suceava. Am fost profesor titular la Sc. nr. 10 din Suceava, dar am avut ... (vezi toată discuția)
Salarizare diferita in functie de cine calculeaza (invatamant) poiana teiului poiana teiului Sunt profesor titular. Am lucrat 11 ani in productie dupa care 23 ani in invatamant (lucrez si acum). La salariul de incadrare s-a tinut cont doar ... (vezi toată discuția)