avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Corectare decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Corectare decont TVA

Se poate corecta din oficiu, la sesizarea compartimentului de specialitate al anaf , adecontul de TVA , in cazul in care apare ca eroare nepreluarea soldului anterior de recuperat din decontul lunii precedente?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:59, 11 Aprilie 2013
Daca v-au adus la cunostinta telefonic si nu au emis inca adresa oficiala, da se poate depune dosar pentru indreptarea erorii materiale, de catre Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma "de recuperat" nepreluata in declaratia 300 dianna83ro dianna83ro Buna dimineata, Am o intreprindere individuala si am omis sa preiau o suma in decontul lunii decembrie (230 ron), si acum am primit notificare de la anaf. ... (vezi toată discuția)
Hg 1579 /2007 Broker_star Broker_star Buna Ziua! Incepand cu 08.2007 in baza unui contract de broker am intermediat credite bancare cu mai cateva banci. Contractele initiate la acea vreme de banci ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 cristian_conea cristian_conea in cursul anului 2011 am facut gresit deducere de TVA (am dedus TVA de pe facturile de energie electrica, facturi ce sunt pe numele meu, nu pe ... (vezi toată discuția)