avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Obligatie plata timbru de mediu si impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Obligatie plata timbru de mediu si impozit

Buna ziua!
Daca in 2008 am achizitionat un autoturism din Germania pe care l-am inmatriculat tot atunci platind taxa de prima inmatriculare daca la data acuala as dori sa-l vand se mai plateste taxa de poluare de catre cumparator? In ce baza pot sa-l scot de la plata impozitului datorat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:41, 11 Aprilie 2013
Dacă s-a plătit şi nu s-a recuperat taxa de primă înmatriculare nu mai există obligaţia de plată a timbrului de mediu.
De la impozite autoturismul va fi scos numai în condiţiile în care dovediţi că nu îl mai aveţi în proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru auto ZENODRAGOS ZENODRAGOS In luna mai 2009 am achizitionat, pe societate, un autoturism Ford Focus, benzina, 1600 cc, in Leasing Financiar, pana in mai 2013 ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu laur50 laur50 As dori sa cumpar un autoturism rulat, marca Nissan, inmatriculat prima data in Romania (nou fiind) in 25.03.2010. Am studiat legislatia in domeniu, de la L ... (vezi toată discuția)
Mai platesc taxa de mediu? ariana03 ariana03 Buna ziua Masina pe care o am am inmatriculat-o fara plata taxei de timbru prin castigarea in instanta a acestui drept. Acum vreau sa o vand si as dori sa ... (vezi toată discuția)