avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime in munca

Intre anii 1989-1992 am lucrat cu contract de munca la o institutie de stat nu am dus cartea de munca pentru a se opera acest fapt ,acum vreau sa depun dosarul de pensie dar lipseste perioada respectiva .Cum trebuie sa procedez pentru a se considera vechime in campul munci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 12 Aprilie 2013
Puteti solicita de la fostul angajator o adeverinta de vechime in munca pentru perioada lucrata ... in acest sens, la dosarul de pensie depuneti carnetul de munca plus acea adeverinta.
ce model de adeverinta daca nu va este cu suparare sau unde pot gasi un model??
Uitati aici un astfel de model
www.dolj.anofm.ro/adeverinta_vechime_anexa1.doc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca locuiesc in strainatate dar in 1989 pana in 1991 (trei ani) am ... Mik.Dim Mik.Dim Locuiesc in strainatate dar in 1989 pana in 1991(trei ani) am lucrat la o intreprindere de constructii in Romania.care sa desfiintat la un moment dat..Am in ... (vezi toată discuția)