avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii publice din venituri proprii in invatamant
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii publice din venituri proprii in invatamant

Daca sunt scoala, pot sa achizitionez direct o centrala termica in valoare de 50 000 lei de la venituri proprii?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 19:34, 12 Aprilie 2013
puteti in masura in care aveti dreptul de a efectua achizitii. spun asta pt. ca din cate stiu scolile au un regim mai special, in sensul ca nu fac ele orice achizitie. e drept ca poate fi vorba de achizitii de lucrari care cad in sarcina primariilor si poate ca centrala o puteti achizitiona chiar dvs.. daca aveti dreptul sa faceti achizitia, puteti cumpara direct centrala fiind vorba de o valoare sub 15.000 euro. pe de alta parte trebuie sa fiti inregistrati in seap si sa notificati efectuarea achizitiei altfel sunteti pasibil de amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu scoli bokordani bokordani Buna ziua, Sunt o persoana fizica si doresc sa ofer, impreuna cu un prieten care este de asemenea persoana fizica, contracost binenteles, unei scoli un site. ... (vezi toată discuția)
Acte dosar achizitie directa seap ionut c ionut c Buna ziua! Lucrez intr-o instutie publica si as dori sa stiu ce acte trebuie sa cuprinda dosarul unei achizitii directe pe SEAP facuta din catalogul ... (vezi toată discuția)
Urgent anija76 anija76 Va rog sa ma ajutati! Sunt noua in domeniul achizitiilor, lucrez la o A.C. si am avut un contract de lucrari pe codul CPV 45453100-8 Lucrări de renovare. ... (vezi toată discuția)