avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... raspunderea patrimoniala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

raspunderea patrimoniala

buna ziua.
am un apartament impreuna cu sotia , pe numele la amindoi .
va rog sa-mi spune-ti daca finantele in urma raspunderii patrimoniale la insolventa societatii al carui asociat sint poate sa puna sechestru pe apartament .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:26, 22 Aprilie 2013
Daca sunteti si administrator este o problema, poate fi chiar penala. (din primul mesaj nu rezulta ca sunteti administrator, ci doar asociat).

Daca sunteti administrator, o solutie ar fi sa luati legatura cu un lichidator, va consultati cu domnia sa si apoi sa cereti dvoastra intrarea in insolventa cat mai repede, pana nu va executa finantele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment societate comerciala-raspunderea asociatitor??? bsb1975 bsb1975 In ce conditii lichidatorul unei societatii comerciale intrata in procedura de faliment atrage si raspunderea asociatilor nu doar a administratorilor? (vezi toată discuția)
Ajutor gaby_just_gaby71 gaby_just_gaby71 BUNA SEARA, SUNT INTR-0 SITUATIE DIFICILA. AM UN SRL CARE IN URMA UNUI CONTROL AL GARZII FINANCIARE, I-A FOST SUSPENDATA ACTIVITATEA PE 3 ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator retras mugy mugy momentan sunt administrator la un srl. Societatea nu are credite luate de la banci dar se doreste contractarea unui leasing auto. Intrebarea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)