avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare despre curentul electric dintr-un camin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare despre curentul electric dintr-un camin

Buna ziua , locuiesc intr-un camin care acum cativa ani a fost un camin pentru muncitorii unei uzine mecanice . Cu , curentul electric suntem legati de acea uzina . Deoarece sunt multi restantieri la plata ( inclusiv eu ) :)) , maine au spus ca o sa opreasca curentul la restantieri . Sa opreasca curentul au tot dreptul , dar nu cumva eu trebuia sa primesc si o instiintare? Au pus doar o amarata de foaie la intrarea in bloc pe un perete , pe care dabea am apucat sa o vad ...

Alte discuții în legătură

Controlul accesului in bloc si cum functioneaza interfonul andreiSRR andreiSRR Locuiesc intr-un bloc care are o asociatie de proprietari. Recent s-au inceput lucrarile de reabilitare termica (platite de primarie), si, printre altele s-au ... (vezi toată discuția)
Oprire curect elecric apartament fyeratanye fyeratanye Salut, Un prieten deal meu mia spus ca are o problema cu asociatia de proprietari si va descriu si dvs problema pentru ca nu pot sai dau un raspuns ... (vezi toată discuția)
Abuzurile administratorului de bloc Sorana123 Sorana123 Buna ziua! Azi dimineata a venit la usa mea administratorul blocului in care locuiesc si mi-a spus ca daca pana diseara nu platesc intretinerea, vine maine ... (vezi toată discuția)