avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire la serviciu dupa CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire la serviciu dupa CIC

Buna ziua! Vin cu o rugaminte sa ma lamuriti intr-o chestiune. Am o saptamana de cand m-am intors la lucru dupa concediul de crestere a copilului si deja la locul de munca (un magazin) s-a pus problema ca suntem prea multe angajate si ca ar trebui ca una din noi sa fie transferata in alt magazin. Intrebarea mea este: au voie sa-mi faca mie acest lucru in conditiile in care in celalalt magazin se lucreaza diferit fata de magazinul in care lucrez eu? Si aici ma refer la faptul ca acolo se lucreaza cate o zi intreaga cu un liber sau doua dupa, iar aici se lucreaza in ture cu un liber sau doua pe saptamana. Mie personal nu mi-ar conveni sa fiu transferata tocmai din acest motiv deoarece nu-mi permite situatia familiala (trebuie sa stau si acasa cu copilul in functie de programul sotului).
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Durata muncii Dorina87 Dorina87 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: un magazin nou infiintat vrea sa angajeze in ture dupa cum urmeaza: schimbul I de la ora 8.00-14.00 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in cazul unui salariat cu program 12/24 isabelachi isabelachi Spuneti mi va rog cum ar trebui sa-i dau concediu unui salariat care lucreaza cu program 12/24!IIn cont de munca este scris 21 de zile dar acele 21 de zile se ... (vezi toată discuția)