avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Trebuie sa platesc noua taxa de inmatriculare(de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Trebuie sa platesc noua taxa de inmatriculare(de mediu) la masina cumparata recent!

Buna seara tuturor,

Trebuie sa platesc urgent noua taxa de inmatriculare(de mediu) la masina cumparata recent (masina cumparata din Romania de la proprietar din acelasi judet) si ma impiedica cei de la finante pe motivul ca nu au normele meodologice primite in acest sens!

E adevarat ca nu se pot face orice fel de inmatriculari auto acuma, sau e doar o imbarligatura birocratica?!

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 23:54, 15 Aprilie 2013
descarcati normele de aplicare a ordonantei privind timbrul de mediu din sectiunea ghid auto a avocat net.ro si prezentati la finante, desi imi este greu sa cred ca nu cunosc acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare(dupa ce am achitat leasing)- taxa auto 2013 cosmos73 cosmos73 Buna ziua imi poate spune cineva daca am avut o masina in leasing luata in data de 21.07.2009 iar atunci masinile Euro4 pana in 2000cmc erau scutite de taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ContSters303053 ContSters303053 buna seara, recent mi-am cumparat o masina un opel astra mai exact, adusa de cineva din Elvetia. Pe cartea din Elvetia data de iesire in circulatie scrie ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)