avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisia de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisia de disciplina

sunt functionar public in cadrul unei primarii, iar de curand am fost numita de primar ca membru in comisia de disciplina. La prima convocare am si fost ales presedinte.
In comisie se dezbate abaterea unui coleg a carui mama imi este colega de birou. Situatia este destul de neplacuta si as dori sa-mi dau demisia (lucru pe care l-au facut pe rand mai multi colegi).
intrebarea mea este daca pot demisiona si care este procedura.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:43, 14 Mai 2013
In acest sens, formulati si depuneti cererea de demsiie din functia de presedinte a comisiei de disciplina ...
ramonamarcu a scris:

sunt functionar public in cadrul unei primarii, iar de curand am fost numita de primar ca membru in comisia de disciplina. La prima convocare am si fost ales presedinte.
In comisie se dezbate abaterea unui coleg a carui mama imi este colega de birou. Situatia este destul de neplacuta si as dori sa-mi dau demisia (lucru pe care l-au facut pe rand mai multi colegi).
intrebarea mea este daca pot demisiona si care este procedura.
mentionez ca secretara comisiei mi-a precizat ca exista posibilitatea ca, in cazul demisiei, primarul ar putea sa-mi faca sesizare in comisie ptr neindeplinirea obligatiilor de serviciu. de aceea am formulat intrebarea cu demisia. as vrea sa stiu exact prevederile legale.

Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
ramonamarcu, utilizator
Puteti demisiona, nu exista niciun text de lege care sa va interzica asa ceva ...
freeelis a scris:

Puteti demisiona, nu exista niciun text de lege care sa va interzica asa ceva ...

multumesc ptr mesaj!

ramonamarcu

revin cu aceeasi problema demisia din comisia de diciplina
mentionez ca mi-am depus deja demisia din comisia de disciplina dar mi s-a raspuns ca nu este acceptata ptr ca am fost numita in comisie prin dispozitia primarului si nu pot demisiona.
va rog sa-mi spuneti ce posibilitati legale am pentru a-mi argumenta demisia si ce as putea face in continuare ptr a lamuri aceasta situatie.
va multumesc si imi cer scuze ptr insistenta!

Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cercetare administrativa functionar public DIA63 DIA63 Sunt functionar public si a fdost sesizata Comisia de disciplina pentru cercetarea mea. Rog sa-mi comunicati daca persoana desemnata sa faca cercetarea poate ... (vezi toată discuția)
Comisii de cercetare mihaela_glodarenco mihaela_glodarenco Daca in urma unei sesizari este numita o comisie care analizeaza cazul, este legal ca cercetarea administrativa dispusa a se efectua sa fie realizata de o ... (vezi toată discuția)
Cine conduce comisia de disciplina daca presedintele este in concediu medical? gordius gordius Va rog sa-mi spuneti conf.reglementarilor legale ,cine va prezida lucrarile comisiei de disciplina in cazul in care presedintele comisiei din motive de ... (vezi toată discuția)