avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant 2012 - depunere online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant 2012 - depunere online

As dori sa depun on line bilantul pentru 2012 dar nu stiu cum se ataseaza la bilant notele explicative,raporul de gestiune si declaratia administratorului.......ma poate indruma cineva?
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 10:11, 18 Aprilie 2013
La cele enuntate mai adaugati : proces- verbal adunare generala asociati si propunerea de distribuire profit sau de acoperire a pierderii.
Dupa intocmirea,semnarea si stampilarea anexelor mentionate(note,raport,declaratie ,p.v.asociati si propunerea de distribuire),acestea se listeaza si apoi se scaneaza. Se creaza cu acestea un fisier in format zip,care se ataseaza la PDF bilant intocmit si apoi se valideaza.
puteti sa imi spuneti va rog cum se ataseaza acest fisier zip la bilant?? si inca ceva ...daca firma a avut cifra de afaceri la 31.12.2013 in suma de 325.575 lei este obligatoriusa fie semnat bilantul de un expert ?
Buna ziua,

Fisierul arhiva se ataseaza la bilant in urma validarii acestuia. La validare vi se cere atasarea fisierului "buclucas".
Semnarea situatiilor financiare pentru societatile a caror cifra de afaceri depaseste 35.000 eur se semneaza de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie, respectiv de persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania(Legea contabilitatii art.28, alineatele 11 si 12).

Numai bine
deci daca firma are angajat un contabil acesta poate semna bilantul chiar daca depaseste 35 .000?
Daca are studii economice superioare, da.

Alte discuții în legătură

Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Pot semna bilantul pe 2010??? denisa2011 denisa2011 Buna ziua!Am studii superioare (si master) in domeniul economiei pot semna un bilant la o SC cu o cifra de afaceri peste 35.000 euro daca am contract ... (vezi toată discuția)
Bilant microentitate 2015 stela chelner stela chelner Buna ziua, La bilantul contabil anual 2015 pentru microentitati nu se mai intocmesc notele explicative? C e va contine fisierul atasat. Va multumesc ... (vezi toată discuția)