avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Transfer contract firma cablu - nelamurire
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Transfer contract firma cablu - nelamurire

Buna ziua!
Va expun urmatoarea situatie,si va rog un raspuns: Proprietar ap,inchiriaza ap. unui chirias care inchei contract cu o firma de cablu,fara stirea proprietarului.Dupa 2 luni chiriasul pleaca,zicand ca si-a transferat contractul acolo unde s-a mutat.Proprietarul merge la firma respectiva solicitind lamuriri in acest caz,dar i se spune ca nu le poate primi ,deoarece nu e titularul contractului!Ce poate face proprietarul,atata timp cat nu are nici o dovada scrisa,
precum ca chiriasul si-a transferat contractul si nu ramane el sa plateasca restul perioadei din contract?.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cablu pumnul_in_gura pumnul_in_gura Buna ziua! Va rog un raspuns pentru urmatoarea situatie: Proprietar de apatrament, inchiriaza ap. unui tanar,platind cota parte la fisc,fara sa-i faca viza ... (vezi toată discuția)
Neplata factura internet provider dani1989 dani1989 Buna ziua! Stau in chirie fara nici un act, mentionez ca proprietara are doar o copie de buletin de la mine. Acum 3 ani cand m-am mutat am avut nevoie de ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate care asigura servicii de televiziune si internet denideny denideny Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza. Am facut ... (vezi toată discuția)