avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Patrundere fara drept intr-o proprietate - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Patrundere fara drept intr-o proprietate - infractiunea savarsita

In cazul in care cineva intra pe o proprietate, adica intra pe terenul aferent constructiei se considera CE FEL DE INFRACTIUNE ? Mentionez ca terenul nu este igradit iar cei de la politie mi-au zis ca daca nu e ingradit atunci nu pot sa fac dovada proprietatii iar prin urmare daca o persona intra pe proprietatea mea nu este infractiune de violare de domiciliu sau altele!
Cel mai recent răspuns: desprelegi , utilizator 09:38, 17 Aprilie 2013
Teoretic ar trebui sa fie violare de domiciliu... dar, daca nu exista imprejmuit terenul, persoana in cauza se poate apara (pe buna dreptate!) ca nu avea de unde sa stie ca acolo este proprietatea cuiva, deci nu a existat intentia!
Mentionez ca acel teren este inconjurat de trotuare asfaltate si drumuri. Exista un un acces vizibil la teren si contoare de apa , canalizare si curent in fata proprietatii. Precizez ca intrarea pe proprietate a fost facuta de mai multe persoane pentru a prinde cainii comunitari iar in momentul in care le-am solicitat sa iasa afara pentru ca este proprietate privata acestia au devenit recalcitranti si m-au amenintat cu agresiune fizica! Iar cei de la politie au zis ca nu poate sa ii incadreze decet la legea 61 -sanctionare cu amenda de la 200-1000.

De exemplu in cazul in care acestia ma loveau la mine in curte atunci nu s-ar fi intamplat nimic din privinta militienilor ca doar e ceva normal ca cineva sa vina si sa te loveasca sau te omoare la tine in curte mai ales la locuinta de domiciliu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu Matist Matist Buna ziua. Am si eu o intrebare: in cazul unei livezi care este inconjurat,este in proprietatea mea , patrunde cineva fara consintamantul meu - aceasta ... (vezi toată discuția)
Incalcare de proprietate sau viol de domiciliu nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, in urma cu ceva timp, in timp ce ma aflam pe un teren ingradit, proprietate personala, un vecin a intrat pe terenul meu si a inceput sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu ? stepetrache stepetrache Detin un teren intravilan pe care am inceput anul trecut constructia unei case. Deocamdata casa este ridicata doar pana la parter si lucrarile vor reincepe in ... (vezi toată discuția)