buna ziua, am si eu o dilema, am o prietena patrupeda, care logic trebuie sa o scot afara sa isi faca nevoile si nu am unde, pe o raza de 2-3km cel putin, in afara de o gradina din fata unui bloc alaturat.bineinteles, ca imi tin cainele cu botnita si strang mereu dupa ea, insa tot timpul locatarii din scara in fata careia este acea gradina, se iau tot timpul de mine, ca de ce venim noi cu cainii acolo, ca nu este loc pentru caini, ca gradina este a scarii respective si ca ei cheama politia sa ma amendeze, ca "cica au mai amendat si pe altii pentru treaba aceasta"...intrebarea mea este, gradina aceasta este de drept a lor iar eu nu am voie sa intru acolo cu cainele sau chiar fara? cert este ca multi vin cu caini acolo si nu strang toti...multumesc!
Mergeti impreuna cu prietenul patruped in alt loc. Probabil gradina respectiva este ingrijita de acei oameni si ptr ei conteaza lucrul acesta. Nu trebuie sa fiti suparat , ptr ca prietenele noastre animalute , se simt bine oriunde daca sunt plimbate si tratate cu dragoste.
Daca statutul terenului nu este privat,pe cale de consecinta terenul apartine domeniului public local
Sunt situatii in care locatarii isi asuma responsabilitatea si se ingrijesc astfel incat spatiul aferent imobilului sa aibe un aspect placut
Sunt multi locatari care nu inteleg afectiunea acordata si altor suflete,astfel incat sunt reticenti la prezenta animalelor de companie
Chiar si in eventualitatea sesizarii politiei,acestora le va fi cam dificil sa poata constata si identifica cu certitudine vinovatul pentru eventuale "urme"
cainele meu nu face decat pe pamant si daca nu este in lesa, nu face pe trotuar sau intre masini decat daca pur si simplu nu se mai poate abtine...asa ca intrebarea mea ramane, este vreo lege care sa imi interzica sa intru cu cainele in gradina din fata blocului, pentru ca nu sunt flori puse, iarba sau altceva de genul, sunt doar niste copaci inalti... multumesc!
Caine mare la bloc
ana_mar1a
Buna ziua. Preluata de la o prietena:
Am nevoie de o parere. In primul rand vreau sa zic ca nu am o problema cu caini tinuti in bloc pana cand acest fapt nu ... (vezi toată discuția)