avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce document trebuie intocmit in cazul vanzarilor ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce document trebuie intocmit in cazul vanzarilor ?

Buna seara,
Ce document justificativ trebuie sa intocmesc daca am decis sa vand anumite obiecte de inventar cumparate si intregistrate in contabilitatea mea in partida simpla (stendere, sine si brate de agatat pe sine, un raft) ? Cumparatorul imi solicita o factura, in conditiile in care obiectul meu de activitate este comertul cu amanuntul cu imbracaminte si incaltaminte in magazine specializate. Pot sa fac factura de pe firma (intreprindere individuala) sau persoana fizica, sau borderou de achizitie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: LauraE , utilizator 20:58, 16 Aprilie 2013
Dvs , am inteles ca sunteti II, veti intocmi factura in care veti specifica bunurile pe care le instrainati din patrimoniul intreprinderii individuale.
Va multumescpentru raspuns!
Da, sunt II si asta nu stiam, daca pot taia o factura pentru bunurile instrainate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin laurentiucostel79 laurentiucostel79 in primul rand LA MULTI ANI,acum as dori sa intreb daca pot deschide pe PFA un magazin de vanzare produse de curatenie,ce acte ar trebui sa intocmesc dupa ce ... (vezi toată discuția)
Obicte de inventar pohata pohata BUNA ZIUA am primit o donatie (cadou) de la o persoana mai multe obiecte care i-mi sunt necesare unui IF si vreau sa le inventariez CUM SE PROCEDEAZA ... (vezi toată discuția)
Documente necesare functionare intreprindere individuala -service calculatoare si gsm Dl_Sandu Dl_Sandu Care sunt documentele contabile obligatorii ce trebuie intocmite de o Intreprindere Individuala -service calculatoare si telefoane,neplatitoare de TVA,fara ... (vezi toată discuția)