avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz eliberare adeverinta pentru A. P. I. A. celor cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz eliberare adeverinta pentru A. P. I. A. celor cu impozite neplatite

Poate cineva, care a mai intalnit situatia, sa imi spuna daca este legal ca primaria sa nu eliberze adeverinta pentru apia daca cetatenii nu si-au platit impozitele.
Oamenii fac parte dintr-o asociatie in care jumatate au platit darile catre stat iar cealalta jumatate nu.

Alte discuții în legătură

Probleme taxe teren agricol mihai37 mihai37 Buna ziua, parintii mei au la tara o casa si 2.7 hectare de teren agricol care este lucrat de catre rude in fiecare an. Noi am platit de fiecare data ... (vezi toată discuția)
Probleme la primarie petre86 petre86 am o problema cu angajatii primariei din satul vecin care refuza sa imi acorde adeverinta pentru terenurile pe care le detin si care se afla pe zona lor , ... (vezi toată discuția)
Impozit casa alinauim alinauim Buna ziua Ma confrunt cu o problema la care nu ii gasesc solutia....am fost la primarie sa iau o adeverinta de rol si nnu mi s-a putut da deoarece nu am ... (vezi toată discuția)