avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum functioneaza un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum functioneaza un PFA

Tatal meu are unPFA domeniu de activitate comercializare legume fructe as dori sa stiu daca pot sa vand eu cand el lipseste de la punctul de lucru
Cel mai recent răspuns: fologeacostel , utilizator 22:44, 17 Aprilie 2013
Pentru asta trebuie sa va faca contract de munca macar cu nurma redusa de patru ore zilnic.
Eu am deja un contract de munca la o alta societate
Puteti avea incheiate doua contracte de munca cu angajatori diferiti.
In cazul in care nu am contract de munca ce se poate intimpla in urma unui control al GF
De la inspectia muncii poate sa vina in control si sa va intrebe in ce calitate vindeti in magazin.

Alte discuții în legătură

Magazine specializate 13Marius13 13Marius13 Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL cu codul CAEN 4711.Produsele pe care le comercializez includ ,printre altele si: ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala joanna_ela2007 joanna_ela2007 deschid o intreprindere individuala si nu sunt foarte bine informata legata de contabilitatea care trebuie tinuta. imi puteti spune in primul rand care sunt ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)