avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate intreprindere individuala

deschid o intreprindere individuala si nu sunt foarte bine informata legata de contabilitatea care trebuie tinuta. imi puteti spune in primul rand care sunt toate registrele necesare la punctul de lucru? este vorba de un magazin de fructe si legume, alimente in principal.multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:26, 18 Martie 2015
La magazin trebuie sa aveti registrul unic de control, facturile si nir la fiecare, casa de marcat, registrul de gestiune zilnic. Apoi acasa sa completati registrul jurnal de incasari si plati si registrul inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente contabile pt. i.i. cu norma de venit ginan ginan ce documente contabile ar trebui sa prezint unui control al garzii financiaredaca sunt I.I. cu norma de venit ( in afara de registru specisal la casa de ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Pfa madylumy madylumy buna seara, am infiintat un pfa de curand pentru un magazin de haine, am si eu cateva nelamuriri: pentru marfa achizitionata ce acte ar trebui sa intocmesc, ... (vezi toată discuția)