avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Omologare din motor pe motorina in motor pe ulei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Omologare din motor pe motorina in motor pe ulei rafinat

Salutare, as dori sa stiu daca si cum se poate schimba tipul combustibului unui motor diesel din motorina in ulei rafinat. Ma gindesc ca nu ar mai trebui platita nici o taxa de poluare in acest fel. Din cite stiu motorul diesel a fost inventat pt a functiona cu ulei de arahide, si functioneaza chiar mai bine cu ulei rafinat.Eu inca nu am incercat inca dar am studiat procesele tehnologice pt uleiul rafinat de floarea soarelui si biodieselul si am observat ca sunt similare.
Cel mai recent răspuns: Corina272 , utilizator 15:06, 6 Ianuarie 2014
Numai RAR este autorizat a executa raport de expertiza ,eventual a omologa modificari de avcest gen,care trebuiesc completate in baza proprue de date si in cartea de identitate autovehicul
In cazul in care doriti sa folositi uleiul vegetal ca si combustibil pentru motoarele diesel este ncesara omologarea acestuia ca si combustibil. Mai multe detalii aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2014
Corina272, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import de ulei vedetel din tara menbra danuuu danuuu care sunt conditiile pentru a putea face achizitii intercomunitare de ulei? daca ma poate ajuta cineva (vezi toată discuția)
Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
'' sufocati '' de petrol ! = poluare ! cand trecem total '' pe verde '' ?? ContSters205490 ContSters205490 De '' ceva '' TIMP am devenit TOTAL dependenti de Energie !! Suntem zilnic '' sufocati '' de Petrol ; de pretul lui si al ... (vezi toată discuția)